Tule mukaan

MIten pääsen mukaan?

Voit olla suoraan yhteydessä meihin tai voi olla, että olet saanut suosituksen, joltakin hoitavalta tai kuntouttavalta taholta, johon olet kontaktissa. Eli voit ottaa yhteyttä yksin tai hoitavan tahon, valmentajan, tukihenkilön tms kanssa. Varmistaaksemme sen, että olemme jokainen, itsellemme parhaiten sopivassa paikassa, haastattelemme jokaisen henkilökohtaisesti. Samalla kerrotaan lisää koko toiminnasta, ja sinulle on mahdollisuus kysyä, mitä tahansa, mieltäsi askarruttavaa. Pääasiallisesti ryhmät käynnistyvät syksyisin, mutta myös läpi vuoden voi kysyä kuntoutus paikkoja.

Teatterin kentässä, ”rooleja” löytyy joka lähtöön, joten tullessasi mukaan, voit valita kehittyväsi myös lavastuksen, puvustuksen, maskeerauksen, valojen, äänentoiston, videointien ym ym. saralla, ja osana omaa eheytymistäsi ja kuntoutustasi. Minkä tahansa tavan olla mukana, valitsetkin, tulet olemaan yhtäläisen arvokas osa tiivistä kuntouttavaa yhteisöämme. Me olemme ”PERHE”!

Yleishyödyllinen yritys voi vastaanottaa lahjoituksia. Jos tunnet toimintamme tärkeäksi, meitä voi tukea millä tahansa lahjoitussummalla. Tilinumero on FI88 1544 3000 2998 05. Kaikki tuki otetaan suurella kiitollisuudella ja nöyryydellä vastaan!